ИЗЛОЖБА „UNIVERSE“ 12.08.2017-26.08.2017, ПЛОВДИВ, Галерия „ARSENAL of ART“

Пловдив е Фотографска изложба Пловдивмного специално място за мен. Харесвам енергията му, напластената с векове история, духът , на която се открива не само в старите сгради, тесните калдъръмени улички, аромата на баница и кафе!!!

Но и в съзнанието и културата на хората: естети, ценители, приятели!!.

За мен е чест и голямо удоволствие да ви поканя на моята самостоятелна изложба “ UNIVERSE“  в прекрасната галерия „ARSENAL of ART“.

Не случайна е и датата на откриването и, моят рожден ден!!Това прави това събитие за мен още по специално, като празничен подарък!!

Тази изложба е по различна от досегашните, защото освен фотографии, използвах като развитие на темата и други изразни средства.

Природата , както и ние сме подчинени и създадени от общи Вселенски закони, където няма хаос, а откриваме красота, симетрия, хармония и математика.

Цветето на живота е символ от Свещената геометрия и част от Творението!! То е етап от развитието на съзнанието и създаването му е подчинено на абсолютно закономерни правила.То носи хармония , баланс и радост.

Затова реших за много подходящо да направя сребърни бижута с този хилядолетен символ. И те греят с енергията, която носят!!

Същевременно бях много любопитна да видя как ще изглежда 3D моделът му, защото Цветето на Живота е пространствена фигура!! Затова разработих 3D видео за това как се създава и структурира Цветето на живота!!

Разгледайте кадри от откриването на изложбата:

Цвета Убчева фотографцвета убцхеваконцептуален артистconceptual art Tsveta Ubchevaphotography Tsveta Ubchevavisual artistЦвета Убчеваconceptual art Tsveta Ubchevaexibition universe tsveta ubchevaИнтервю по БНР Пловдив по повод изложбата , чуйте тук.

Анонсиране на изложбата в пресата вижте тук.


Филм за откриването на изложбата, вижте тук.

Като част от експозицията бяха представени сребърни бижута, ръчна изработка, проба 925 , на Цветето на живота. Ето някои от моделите, които можете да поръчате от автора на тел.:

0884100051 :

авторски сребърни бижута Цвета УбчеваSilver jewelary Tsveta UbchevaSilver pendant flower of lifeАвторски бижута колие за подаръкобици, пръстен от сребро, ръчна изработкаSilver ring, earing